Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wpdeveloper.dk/kasperfeldt/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695
Stil Art | Kasper Feldt & Trine Holmgaard
Stil Art | Kasper Feldt & Trine Holmgaard
594
page-template-default,page,page-id-594,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Kasper Feldt & Trine Holmgaard

Kasper Feldt,
Har lavet dekorationer og scenografi i mere end 10 år til reklamebranchen.

Konverterede til byggeri, bolig og inventar i 2005, da han besluttede at købe og udvikle boligprojekter, med en passioneret lyst til at skabe et mere personligt præg omkring boligen, ved at gøre brug af scenografien. Det blev hurtigt konverteret til kunde projekter.

Startede efter et par år sit eget snedkerværksted, med henblik på også selv at kunne producere inventar til div opgaver.

Trine Holmgaard,
Uddannet designer. Arbejder til hverdag med tøj. Har arbejdet med og for Malene Birger gennem de sidste 18 år.

Hjælper til hos STIL ART med udtryk, farver, inventar og indretning.

Vi bestræber os på;
At skabe langtidsholdbare løsninger, både ude og inde. Vi holder af de fleste stilarter og blander dem gerne, for at skabe mere personlige og hyggelige hjem, samt arbejdspladser for vores kunder.

Vi lægger stor vægt på at udnytte alle rum optimalt og på at finde de mest praktiske og funktionelle planløsninger, hvor inventar er tænkt ind fra start.

Det er vigtigt for os, at vi vælger de rigtige udtryk, materialer og farvesammensætninger, for at skabe en æstetisk og samtidig personlig atmosfære.

Der er stort set ingen begrænsninger i det vi laver. Og er bevidste om, at der er mange måder at løse en opgave på. Så selv om alt bliver specielt fremstillet til den enkle opgave, forsøger vi at tilpasse os kundens økonomi.